Nestlé dóna suport a l'alletament matern

Nestlé considera que la llet materna és el millor aliment per als nounats. Per això, dóna suport a la recomanació de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) d'alimentar els nadons exclusivament amb llet materna durant els primers sis mesos de vida i de continuar alletant-los després mentre s'introdueixen aliments complementaris, seguint sempre la recomanació de professionals de la salut o autoritats sanitàries.

Mamà alletant el seu nadó

Nestlé incorpora l'afirmació "l'alletament matern és el millor" sempre que sigui possible i oportú, tant en els envasos com en totes les comunicacions. Aixímateix, elabora materials educatius sobre els beneficis de la llet materna, dirigits a professionals de la salut i als pares. També organitza campanyes i seminaris sobre l'alletament matern per a la comunitat mèdica en col•laboració amb els governs i les institucions mèdiques.

L'alletament matern també ocupa un lloc destacat en els "10 Compromisos Nutricionals de Nestlé". Justament, el primer compromís del decàleg és "Promoure una alimentació saludable durant els primers 1.000 dies del nadó", i la primera acció és la promoció de l'alletament matern.Descobreix els beneficis de la llet materna:

Vídeo: Llet materna, Proteïnes Que Construeixen bases sòlides per a la Salut futura del teu nadó

Guia personalitzada de l'alletament matern

Animem a les nostres emprades a alletar als seus nadons

Infografia sobre la nostra nova Política de Maternitat a nivell mundial