Avui

Nestlé a España, avui

Laurent Dereux, Director General

Laurent Dereux, Director General

Edifici Nestlé a Esplugues de Llobregat (Barcelona)

Edifici Nestlé a Esplugues de Llobregat (Barcelona)

Nestlé està present en sectors molt diversos de l’alimentació i ofereix al consumidor una àmplia i variada gamma de productes alimentaris que, en un moment o altre de la seva vida, formen part dels seus hàbits de consum: aliments infantils, lactis, xocolates, cafès i begudes a base de cereals, productes culinaris, cereals per a l’esmorzar, gelats, ultracongelats, aigües embotellades i especialitats de nutrició clínica. També té una important presència en el mercat d’aliments per a mascotes.

Amb una xifra de negocis de 2.102 milions d’euros el 2014, Nestlé és líder del sector alimentari a Espanya.

El 2014, les exportacions van arribar a 62 països de tot el món. Per continents, Europa va absorvir el 81% del total de les exportacions a d'altres mercats, seguida de lluny per Amèrica, l'Àfrica i l'Orient Mitjà.

La xifra de negocis de les exportacions de Nestlé Espanya el 2014 va ser de 561 milions d'euros, amb un lleuger creixement respecte a l'any anterior, que va contribuir de manera favorable a la xifra de negocis global

Com en els últims anys, les exportacions han repercutit de manera favorable en la xifra de negocis global i continuen presentant un elevat potencial a mitjà i llarg termini, gràcies al bon nivell de competitivitat de les 11 fàbriques espanyoles i a la inversió continuada en millores d'eficiència i ampliació de la seva capacitat de producció.

Des de 1976, la seu central de la companyia es troba en Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Nestlé a Espanya compta amb una plantilla mitjana de 5.600 persones.

La política de promoció interna fa de la formació una de les eines més importants per garantir la competitivitat dels recursos humans. A la seva seu central, Nestlé España disposa d’un centre de formació propi, la activitat del qual es complementa amb la que es du a terme a les fàbriques i al centre internacional de Rive-Reine, a Suïssa.